Werken bij Evers Machining

Ervaar de kracht
van het Evers team

Werken in de verspaning

Werken bij Evers

Wil je werken in een moderne, gezellige en dynamische omgeving met de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien als verspaningsprofessional? En wil je onderdeel zijn van een team enthousiaste collega’s? Dan is Evers Machining in Geldrop ‘the place to be’!.

Wij zijn een modern verspanend metaalbewerkingsbedrijf midden in de brainportregio Eindhoven. Naast een goede werksfeer en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen. Benieuwd of we een baan voor jou hebben? Bekijk dan hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar: quint@eversmachining.com.

Maak deel uit van ons team!

Vacatures

Wij van Evers Machining zijn altijd opzoek naar ambitieuze professionals. Bekijk onze openstaande vacatures voor een leuke baan. Staat de functie die je graag wilt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar: quint@eversmachining.com.

Erkend leerbedrijf

Werken en leren

Als erkend leerbedrijf vinden wij het belangrijk om toekomstige generaties op te leiden tot verspaningsprofessionals. Wil je werken en leren tegelijk dan is een BBL leertraject wellicht iets voor jou! Je gaat direct bij ons aan de slag als leerling metaalbewerking en daarnaast volg je een aantal dagen per week theorielessen. Na het afronden van je opleiding ben je in het bezit van een erkend diploma en ben je voorbereid op de toekomst!