24/7 productie

Draaien

Draaiwerk van Evers Machining

Constante kwaliteit

Ons machinepark bestaat uit een 12-tal draaimachines van Okuma. Een uiterst betrouwbare machine met grote consistentie, nauwkeurigheid en efficiëntie. Doordat deze machines zijn uitgerust met geavanceerde technische oplossingen is het mogelijk om frees- en draaiwerk in één programma uit te voeren en zelfs ‘s nachts te produceren.

Met een productie die 24/7 doorgaat, kunnen wij snel en efficiënt werken. Dit betekent een gunstigere prijs en snelle levering. Voor al uw draaiwerk is Evers Machining de perfecte keus. Snel, efficiënt, transparant en consistent.

Mens & computer

Efficiënt programmeren

Computer gestuurde precisie met een menselijke touch. Zo noemen we dat! Want onze machines worden door onze medewerkers volledig geprogrammeerd aan de machine. Met deze manier van werken kunnen programma's eenvoudig onderling uitgewisseld worden. Dat geeft ons de flexibiliteit om snel te schakelen én zorgt voor een hoger rendement.

Tot 10.000 stuks

Productie-
capaciteit

Bij Evers Machining produceren wij middel tot grote series voor diverse sectoren en branches. We maken producten met een diameter tussen ø 8 en ø 400 mm met een seriegrootte tot 10.000 stuks. Wij draaien alleen enkele stuks als het gaat om een prototype voor een grotere serie.

Meten is weten

Kwaliteits-
controle

Alle onderdelen uit uw serie worden identiek opgeleverd. Dit is de kwaliteit van de Okuma machine, waarbij consistentie en betrouwbaarheid ervoor zorgen dat er geen afwijkingen zijn. Door het uitvoeren van tussentijdse controles wordt de kwaliteit van onze productie extra gewaarborgd.