Jong, dynamisch & efficiënt

Over Evers
Machining

Denken in oplossingen

Onze kracht

Bij Evers Machining werken wij met een klein, hecht team. Een vaste groep vakmensen die gespecialiseerd zijn in draai- en freeswerk. Tevens hebben wij een arsenaal aan technische kennis in huis om de maakbaarheid en kostenefficiëntie te optimaliseren.

Met 30 jaar ervaring zijn we niet de jongste, maar door het aantrekken van jonge, enthousiaste medewerkers voelt ons bedrijf modern en dynamisch. De chemie tussen ervaring en innovatie zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en we in staat zijn om problemen om te buigen in oplossingen.

Snel & flexibel

Onze service

Bij Evers Machining bent u verzekerd van een snelle service. Wij leveren volgens afspraak. En bij problemen denken wij graag met u mee. Met onze technische kennis komen wij altijd snel tot een oplossing.

  • Binnen 24 uur respons
  • On-time delivery
  • Afroep voorraadbeheer mogelijk
  • Eigen bezorgservice

Maatschappelijk verantwoord

Veiligheid & milieu

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers in een fijne en veilige omgeving kunnen werken. Daarom dragen ze persoonlijke beschermingsmiddelen en voldoen onze machines aan de laatste veiligheidsnormen. Daarnaast scheiden wij al ons restafval zodat dit gerecycled kan worden en weer kan dienen voor nieuwe basismaterialen.